Wij werken op unieke locaties in Amsterdam of bij u op locatie.

De Afrika Centrale organiseert een aantal van haar creatieve evenementen en workshop-programma's op een van de grootste Amsterdamse kunstenaarsterreinen: Nieuw en Meer, een voormalig munitieopslagplaats van Rijksdomeinen. Laat je uitdagen, inspireren en motiveren op deze unieke Amsterdamse 'broedplaats' voor beeldend kunstenaars, artiesten en aan kunst gelieërde bedrijven! Het terrein is bereikbaar met auto (gratis parkeren!), de fiets, de bus en de boot, en grenst aan recreatiegebied De Oeverlanden. Een prachtige groene plek in Amsterdam.

Ook werkt De Afrika Centrale in een van de acht studio's van een groot danscentrum in een oude kerk in Oud West, Chassé Dance Studio's, waar jong en oud, multi-cultureel en kleurrijk Amsterdam repeteert, traint, zich in het zweet werkt en daarna lekker bijkomt in het café.

Percussieworkshops geven wij in een studio in Oud West of in het grootste muziekstudio complex van Amsterdam: Q-factory in Amsterdam Oost.

In Amsterdam maakt De Afrika Centrale, kortom, gebruik van verschillende bijzondere locaties. 
Een daarvan ligt bij de ring van Amsterdam, makkelijk bereikbaar met de auto, en met voldoende gratis parkeergelegenheid. Andere locaties zijn weer meer geschikt voor groepen die met het openbaar vervoer naar Amsterdam komen.
De locaties varieëren van gezellig informeel, tot piekfijn verzorgt, tot 'hip'.

Daarnaast werken wij bij bedrijven en partycentra op locatie in heel Nederland.