Reviews

“De workshop Afrikaanse dans was erg leuk, activerend en goed voor het loslaten van alle stress! Ik kreeg ook van de collega’s positieve reacties. De docent deed het erg leuk: passend op niveau (langzaam en herhalend), maar toch niet te traag. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. We hebben genoten!
Al met al: super tevreden!”

 

“Ik wilde jullie bedanken voor jullie bijdrage aan het geweldige fusiefeest. De directie was super tevreden en noemde het meerdere malen TOP GEORGANISEERD en de reacties van de gasten waren alleen maar positief. Mijn dank daarvoor en tot een volgende keer.”

“Het was een fantastisch feest. Alles klopte. Ik vond dat je de “meute”goed en humoristisch begeleid hebt. Iedereen was lovend over je. Ik krijg veel leuke reacties op het feest. Iemand schreef; zo is het heel leuk om 65 te worden…en dat was ook de bedoeling. Dankjewel en tot de volgende keer!”

“De djembé docent was keurig op tijd, enthousiast, inspirerend, humoristisch en muzikaal. Met andere woorden het was ontzettend leuk. Ik was niet de enige die dat vond, alle deelnemers hebben genoten, niets dan lof.”

Even een mailtje om je te laten weten het openingsoptreden van onze 24-uursactie een groot succes was!
Ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd over in hoe we meer dan 1000 leerlingen en docenten aan het dansen zouden krijgen, maar dat was geen enkel probleem! Iedereen kwam enthousiast en best een beetje bezweet de sporthal uit!

“Het was weer super! De leerlingen hebben er van genoten, dat is zeker!”

Het was fantastisch, ze deden het echt geweldig en het heeft al onze verwachtingen overtroffen. De workshop heeft het feest echt spetterend ingeluid.
Ik zou het iedereen aanraden. Dank je wel!

Het was een groot succes! Wat een leuke mannen! Ze maakten er echt een feestje van.

Het was echt geweldig, bij het eerste nummer stond al bijna iedereen op de dansvloer. Prachtig hoe de zanger de mensen tot dansen kan krijgen. Het was de slagroom op een geweldige dag. Je hebt me precies die band gegeven die ik in gedachten had!